Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Co se týká velikosti, v lese jsem viděl stromy kolem 20m výšky, později budou určitě ještě vyšší. Ale i dost do šířky, rozhodně mají delší větve než buky.

Nově mám v sadu Bojar a Mistral, malé sazenice sázené na jaře, nyní tak přes 0.5m, a na zahradě Boom Pien a Ville du Lyon, sázené na jaře 2015, nyní už snad dostatečně ujmuté, 1.5m vysoké, mohly by už příští rok růst bujněji (tyto byly plodné ihned po vysazení, ale samozřejmě zatím všechny plody hluché). Tam i tam jsem uvažoval ten semenáč, ale vzhledem k dnešnímu postřehu a informacím, že do plodnosti vstupují za 15 - 40let, asi od semenáče upustím, a pořídím ke každé dvojici ještě Marigoule.

O tom roubování jsem taky uvažoval, že vezmu v lese pár semenáčků a na jaře zkusím, jak bude úspěšné. Pokud se zdaří, narouboval bych do korun rouby z jednotlivých odrůd navzájem kvůli opylení.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika