Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mám přípravek/vestavbu Separett - PRIVY 500. Vrazí se to do kadibudky a občas se musí vynést pytel nebo vědro s obsahem.  Je to pro občasné používání - nechodím na zahrádku přednostně za tímto účelem - ale občas není pomoci. Je to sice jeden z nejpředraženějších kusů plastu, ale když jsem uvažoval o vlastní výrobě, vzdal jsem to. Měřit průměrné parametry cizích zadků návštěvníků by nebylo vhodné a laminát by to možná leptalo.

Výhoda je, že v kýblu/pytli je velmi málo tekutiny, neboť ta teče do země. Po zimní přestávce se odpařování a hmyz postará o téměř vyschnutí obsahu. Ani ženy, které nechtějí pochopitelně čůrat u plotu nebo na kompost, do vědra nic nepřidají.

Sedátko je z pěnového polystyrenu, což se nezdá být příliš trvanlivé. Zatím ale funguje už asi 6let. Ovšem velká výhoda pěnového sedátka je, že po dosednutí (i v zimě) okamžitě hřeje. Což prkénko z lesklé umělé hmoty nedokáže. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika