Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ten rýč Fiskars je dobrá věc.Bahco neznám i když jsem si ho dávno mohl prohlídnout někde v obchodě.Tam mě nic jiného nenapadne, než porovnávat za kolik jsem ho koupil já a za kolik ho, ten Fiskars, nabízejí oni.Každý má právo na hodnocení, ale pravda je jenom jedna.Desítky let mám kamarády a nejsme všichni stejní.Někteří jsou trochu vpředu a někteří trochu vzadu.Může se jednat třeba o topení, gastronomii,volbu operátora a zrovna tak o schopnost něco otestovat.

Měl jsem rycí vidle, rýč špičatý, plochý s dřevěnou násadou.Nic lepšího, než je ten Fiskars neznám.Vlezete do krámu, koupíte kafe, Rum na vánoce a pár drobností a 900 je pryč.Jaká je lepší investice než třeba ten rýč.Pokuta za rychlou jízdu 2000kč?I když máte větší zahradu a oráte pluhem, tak jsou tam místa, kde překáží jahody kytky atd.Ten kdo orá, tak ví že točit se na malém kousku s pluhem je někdy horší, než těch 10/15m2 zrýt a hlavně vytahat plevel.Musí vás to bavit, jinak to nemůžete dělat.Nebo mě ještě napadlo, mít rád svojí ženu.Zdravím.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika