Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V mém příspěvku přece nešlo o hanění rýče Fiskars, ale o upozornění, že při srovnání s obyčejným rýčem se nevědělo co je to obyčejný rýč. Pokud by se srovnávalo s rýčem, vyrobeným z oceli tř.10 s listem zahnutým dozadu, ze kterého všechno co se nabere spadne, a který je celý bombírovaný (pro zvýšení tuhosti listu vyrobeného z měkké oceli), který proto klade velký odpor při zapichování do země, je srovnání jednoznačné ve prospěch Fiskarsu. U mnou uvedených rýčů to srovnání není rozhodně tak jednoznačné. Možná, že kdybych při koupi věděl. že se dá koupit Fiskars za cca 850Kč, asi bych měl také Fikars, protože můj rýč stál stejně.

Aby bylo porovnání skutečně objektivní, bylo by nutno provést stejnou práci za stejných podmínek skupinou osob, a pak provést vyhodnocení. Proto jsou uváděná hodnocení a názory vždy subjektivní ať Váš, tak můj. Oba jsme přece spokojeni s tím co máme.

F.O.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika