Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, za mě karchra v žadném případě nebrat,koupil jsem si před 3 lety K3 na doporučení prodavače v jejich prodejně, použitá skutečně občas, neběžala nidy déle jak 10min. Letos v létě začala téci, už jsem tušil co to bude, ale teď jsem měl čas a zavezl jsem ji do servisu. Předtím jsem kontaktoval známého co oparavuje nářadí a ten mi zdělil, že s karchrem nechce mít nic společného.

Servis: prý jsem nechal stroj zmrznout, když jsem vysvětlilže že jsem měl až teď čas zavést stroj do opravy, tak prý běžel déle jak 20min- blbost, na závěr mi servisák řekl co chci od plastového čerpadla. Oprava včetně DPH 3800Kč- prasklá hlava čerpadla(Nový stojí 4800Kč). Prý si musím koupit něco od řady K7.

Na prodejně kde jsem si ten nefunkční krám vyzvedl jsem jěště zaplatil 250Kč za detekci, po diskuzi s prodavačm jsem na závěr dostal injfo, že stroj už mám 3roky??? a nabídl mi stejný typ!!!

Ještě nidy jsem se nesetkal s větší ignorací a "vydrbáním se zákazníkem". Pátral jsem a zjistil, že tlk. myčky vyrábí pro karchra společnost ATP a vyrábí většinu myček pod různými značkami- jen pro K s plastovým čerpadlem.Není to jediná špatná zkušenost s karchrem a mám jěště vysavač u kterého mi neustále upadává hadice a nejde řádně namontovat. Za mně tuto značku už nikdy.

Martin Brno

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika