Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ona stoprocentní kvalita u kysaného zelí je taková chimérická hodnota. Aby to chutnalo tak, jak to voní, říká mi vždy dcera, když cítí, že něco vaříme. Osobně mám stejnou zkušenost jako MV, každý rok mám zelí jiné, někdy lepší, jindy méně dobré, ale špatné zatím (tuk tuk) nikdy. Je to rokem, vodou, odrůdou, teplotou, rukama, prostě vším. A přestal jsem už nad tím mudrovat, dělám to prakticky stále stejně bez experimentů. Bez přísad mléka či jiných urychlovačů. Jediná podmínka, kterou bych doporučil přísně dodržet je, zelí od naložení potopené pod šťávou a zatížené. Když nemá vlastní šťávu, udělat umělou. Ihned po nakrouhání musí být pod vodou.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika