Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

|Je třeba rozlišit dobře zasmrádlý zelák se startovacvími kulturami a zelák, co je cítit shnilým zelím. Co se týče trěch startovacích kultur, osobně na ně nevěřím. Bakterfie laktobacilů se nacházejí v zelí samotném, a to v řádově větším počtu než v pórech kameniny. 
   Nepoužívám hypermangan, Savo, kyseliny sírovou, ani solnou. Jenom sodu. Neobsahuje prvky, kteréí do kysaného zelí nepatří (mangan, síru, volný chlor). A řádně vyvětrat, Přerazit hnilobný pach jiným smradem, to nepovažuji za nejlepší řešení.  

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika