Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kruhárenské zelí - podzimní - je křehčí a má více cukru. Otázka je, zda jej ještě u nás někdo prodává. Ale určitě půjde zkvasit i to nyní prodávané, jen po vykvašení nebude tak křehké. Jinak cibuli nekrájím, hážu do truhlíku a skrouhám společně s hlávkou. Před tím křížem naříznu bubáky. Stejně i u zelí košťály.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika