Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano, tedy když mi zbudou síly. Na podzim nahrubo, ale plevel pečlivě vyndavám, případně přihnojuji dlouho působícími hnojivy (např. dolomitický vápenec proti suché hnilobě rajčat a paprik, síran draselný pro déledobé zvýšení obsahu draslíku, pro některé druhy pak hnůj). Na jaře neryju tak hluboko a zarývám buď hnůj nebo Cererit, to podle druhu zeleniny.

Ne, nedělal jsem to vždycky tak. Když jsem ještě byl plně zaměstnán, nebyl na to čas. Tehdy muselo většinou stačit jen jedno rytí. Ale ty výsledky té práce "kvapné" nebyly takové, jaké si představuju. Ten nový způsob je sice mnohem pracnější, ale přináší podstatně lepší výsledky.

No a problém je, že když zryju záhon celkem brzo, třeba na konci října, do jara je z něj "zelená louka".  A protože nejsem moc v této oblasti trpělivý, to vybírání i drobného plevele mne trochu deptá. Tak se to snažím nějak utlumit.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika