Něco pro zasmátí!!
Pilu jsem tedy koupil-dnes jsem ji zkoušel na zahradě, dolil jsem jen alej a benzín zkontroloval trochu tam bylo, nedoléval jsem protože jsem ho chtěl plně spotřebovat aby nebyl v pile další měsíc bez použití.Začal jsem tedy řezet pila šla jako drak!!!Po 20 řezech když se pila při záběru začala jakoby dusit a při nákolnu dopředu chípat.Stalo se to třikrát za sebou.Bylo mi to divný tak jsem pilu vyýtáhl z řezu a nastartuji, pila jde přidám plyn a pila po chvíli zhasne, znova nastrtuji nakloním pilu-pila zhasne.Už sem byl rozhodnutý že pilu odnesu zpět majiteli ať mi vrátí peníze že je to kšunt!!!
A teď to nejlepší: znova zkouším strat chytne a hned zhasne, to samé ještě dvakrát...,pak už ani nechytla vždy jen bůafla a v tu chvíli mě napadla spásyhodná myšlenka==Co zkontrolovat stav benzínu???No samozřejmě benzín v pile nebyl žádný!!!,takže namíchal jsem alej+benzín jen čtvrt litru nalil do pily a pila na první zatáhnutí nastartovla a já se začal odlit dám plný plyn v pohodě jdu do řezu zase jako drak!!!Tak co vy na to???Já v tom hledal hned nějakou velkou poruchu ale zkontrolovat stav benzínu???