Prilba k motorove pile

host - 35.70 (?) 
4.2.2015 19:09

Len jeden postreh.Pokiaľ viem tak HQ a ani ST z Oregonom prilby nevyrábajú.Výrobcovi sú fy.PELTOR a 3M.Tam sa dá vybrať výrobok v stejných parametroch za omnoho lepšiu cenu.Pár rokov používam PELTOR Visio 2000 alebo tak nejak.Perfekt prilba z ukazovateľom poškodenia UV žiarením, takto mám istotu, že keď mi niečo klepne na kokos tak sa hneď nerozletí.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 35.70 (?), 4.2.2015 19:24

Pardón, uklepol som sa.Peltor je produkt 3M a druhý výrobca je UVEX.

host - 5.150 (?), 5.2.2015 9:28

Ako tu už bolo vyššie spomenuté, jednoznačne odporúčam prilbu od HSQ...yes Máme to vyskušané!

host - 140.103 (?), 5.2.2015 15:22

Ona Husqvarna dělá asi 3 typy, ta nejlevnější kolem 1000Kč není nic moc, pak je ta lepší profi kolem 1700Kč a ta už je dobrá, no a nyní tato novinka je vylepšená v tom, že už nemá klasickou síťku, ale leptanou a díky tomu je přes štít mnohem lépe vidět, klouby na odklápění jsou dva navíc s pomocnou pružinkou, takže se štít odklápí podobně jako u starého popelářského auta popelnice = nahoru a pak teprve do strany nad hlavu, díky pružinkám to jde snadno a štít drží v pozici a nemá tendenci sjíždět a díky dvojtému kloubu se dá odklopit úplně mimo zorné pole a člověk tak má plně volný výhled. Další vylepšení je nové odvětrávání s kovovou síťkou, která větrá a zároveň nepropouští vodu. Další novinkou, která je na této přilbě je odlehčení a celkové snížení váhy, reflexní prvky, nová záštěrka na krk a UV políčko, které upozorní na výměnu přilby až zbledne. Přilba netlačí, dá se nastavit na požadovanou velikost hlavy jedním kolečkem v zadu až potud přilba nemá chybu, mírné vylepšení by snesly sluchadla, u nich bych uvítal o trošku větší velikost, menší přítlak a měkčí a krabatější kůži skrz lepší dýchání a menší pocení uší. Když sluchátka srovnám se Sennheiserama co mám doma na poslouchání muziky za 4500Kč Huska ještě má co zlepšovat, samotná přilba ale bez připomínek. 

host - 179.204 (?), 17.2.2015 19:33

Zdravim jen podotýkám mám doted Stihl Extrem nejvyší řadu ale popravdě přilba nepovedená ty drátky u sluchátek stojí za... hrozně špatně se se sluchátky manipuluje, celkově ta přilba je hodně nedomakaná třeba štít příjde mi krátky a kouká mi zněj brada ale možná to příjde jenom mě.

Chtěl jsem Protos Integral ale hoši 5K za přilbu to je trochu...

Jinak favorit je HQ ta stará klasická profi, co myslíte?

jaroslav houha - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (76) - 133.190 (?), 18.2.2015 15:35

Protos Integral je nádherná přilba, ale ta cena je dosti šílená. Já jsem si teda za cenu jen o trochu méně šílenou loni koupi přilbu HQ functional s FM rádiem a doporučuju!! Hned je ta práce o něčem jiným, jen někdy je teda lepší z důvodu bezpečnosti to rádio vypnout.

Hupino - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (77) - 211.189 (?), 18.2.2015 18:11

Je to jak píšeš. Až si říkám jak jsem tak dlouho mohl dělat bez rádia..laugh

host - 5.126 (?), 18.2.2015 18:16

Dnes som si skušal model HSQ Technical a je to skvelá prilba!!!yes

host - 102.207 (?), 22.2.2015 8:23

nemate pravdu hsq vyraba tuto prilbu a dalsi poznatok tak isto je na nej ukazovatel uv priamo na prilbe a znacky ktore ste spomenuli maju prilby na sk drachsie ako hsq a musim suhlasit s reakciami nad vami HSQ momentalne v ochrannych pomockach dominuje je trocha drachsia ale platim za kvalitu hlavne za konfort

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz