Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

U AKU nářadí výrobci watty většinou neuvádí, bylo by to pro takové staromilce, jako jste Vy, zavádějící. U vrtačky máte uvedený příkon ve Wattech a u aku vrtačky ne, a nikdo si nestěžuje. Většina běžných elektrických pil na 220V má příkon kolem 2Kw a rychlost řetězu 12m/s, některé modely o něco více. Výkonné benzínové motorové pily mají rychlost řetězu cca 20m/s. Takže jakákoliv hodnota mezi nimi je celkem slušná. Samosebou musí být výkon motoru a zpřevodování takové, aby se ve dřevě řetěz nezastavoval, ale to v případě MSA nehrozí.

Nejlepší je ale vyzkoušet v řezání dřeva a přestat teoretizovat. Ale jak Vás tak odhaduji, tak jen prudíte a stejně nic nekoupíte. Už jenom proto, až zjistíte, kolik vlastně taková pila s dvěma baterkami a nabíječkou stojí. Pokud jste takový staromilec a chcete se zabývat carvingem, kupte si k velké benzínové pile ještě jednu malou benzínovou, osaďte ji 1/4 řetězkou a carvingovou lištou s řetízkem.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika