Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím vás oba Standové a aby bylo na rovinu, odhalím se. Radek, možná i B. S.Melaga špatně četl pro zakalené, rudé bělmo "kritiky" jeho "kritiky" Standy z HK. Nic ve zlém S.M. wink Ale i tak Stando úplnou pravdu nemáš, funguje to a celkem dobře to osazení např. 1,5 drážky 1,6 -kou, ano, za přepokladu že nikdo dosedací plochy nebrousil a u dřevařů je ten předpoklad více než 90%. A to co jsi napsal o patce přesně kopíruje to moje "profil". Do vyběhané drážky do V těžko po srovnání (nejen tvým zbroušením), těžko osadím širší voďák, to je fakt. Do běžně vytlučené drážky prací správně broušených řetězů, anžto si dosedací plochu opracovává pravidelně dvojice dosedacích ploch spojovacích článků řetězu a materiál vytláčí do stran (otřepy), lze s úspěchem a i pro profesionála osadit širší voďák. Takto "polopaticky" to píšu samozřejmě pro ty amatéry, my profíci (S.M., S.von K.), teorii známe. Ale s tím roztažením o 0,5 jsi příteli malinko šlápl bokem, co ty na to? To už je drážka 1,8;2;2,1 mm a to pomalu řetěz nepřepadává, ale vypadává a i celkem dost napnutý. Nemám sice za sebou praxi 40 let, to co mám mi ale bohatě stačí (38), abych si nejen přečetl doporučené postupy výrobců, ale i odzkoušel u zákazníků a i na vlastní ruce to co píšu. Je spodivem, že ti lesáci co se mou radou řídí, používají v závěru životnosti lišty 1,5 běžně řetězy 1,6 a bez problémů. Aplikoval jsem to i u např. tesařů, místo řetězu Oregon 95 řetěz Oregon 21.

Dobře vím, že to tak děláš i ty, ale nadzvedla tě moje poznámka o "rádoby odbornících" a to jsem celkem rád wink  bylo to tady trochu ospalé.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika