Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdar kutile. Mam tu samou pilu. Podíval bych se na těsnění mezi válcem a karburátorem (červenej silikon na motory do 350°C to jistí). Pokud to nepomůže, podívej se na benzínovou hadičku mezi nádrží a karb. (pokud tam dáš plastovou, tak hned poznáš jestli si nepřisává vzduch). Dál muže být nemocná hadička v nádrži, nebo ucpanej benzínovej filtr (hadičku dostaneš zpátky na kusu drátu, kterej provlečeš nalejvacím otvorem a dírou pod karb.). Hlavně nerozebírej nádrž, i když má ze spodu šrouby. Strašně špatně se dělá noví těsnění. Karburátor bych rozebíral jako poslední, není to složitý, ale těžko se nastavuje. Každej je unikát, takže na tabulkoví hodnoty můžeš zapomenout, jedině po hlase. Možná je to něco jinýho, ale na 90% je chudá směs.

Nenapsal si jestli po chvíli chcípne. Pokud ano, je to benzín. Pokud ne, budou to gufera (trochu přidej šroubem L bohatost směsi v nízkých otáčkách.
Doufám, že se ti to povede opravit.   Jerry

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika