Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Děkuji všem za rady, velmi si jich cením.

Roman:...mám podobnou zkušenost s čištěním filtru, akorát já ho meju v benzínu a pak foukám vzduchem.Naučil jsem se skoro všechno foukat vzduchem po použití... sekačku, křoviňák, pilu,Asi mě budete mít za blázna ale po každém použití čehokoliv nejsem línej věnovat třeba hodinu na vyčištění mašiny se kterou jsem dělal.Jinak ještě k tomu odmaštění... mě se velice osvědčil odmaš'tovač od Wurthu, je fakt bomba akorát je krapet dražší ale mám výhodu že se mi občas nějaký podaří vyšetřit v práci.Akorát s ním vzhledem k ceně šetřím.

Jinak jsem si ve volný chvíli prolejzal obchody a okukoval pily... bohužel nemám možnost jako mnozí z vás si pily resp více značek vyzkoušet v provozu po delší dobu (z 10ti minutového řezání když mi někdo tu kterou pilu náhodou půjčí se moc nepozná) a proto se rozhoduju víceméně z vašich rad tady na foru a pak co mám možnost si pilu potěžkat v obchodě a okouknot zpracování atd.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika