Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím,

Pokud mi R.B. napíše, že jsem blbec (jinými slovy), tak je reakce o blbém lesákovi přiměřená - jak on na mě, tak já na něj. Je to myšleno pouze na něj, ne na lesáky obecně (ostatním se omlouvám).

Je jasné, že u řetězu na úhlech moc nezáleží, nějaký stupeň sem - tam neraje roli. Pokud je ostrý břit, tak to řeže vždycky dobře :-) Řeší se tu ideální způsob broušení, tam už to je něco jiného - napsat "Optimální je úhel 50 až 60° " nic nového nepřinese.. S tím souvisí jasně říct jak se který úhel měří, kde na řetězu je a na co má vliv. Taky jak se nastavuje bruska / pilník, aby výsledek byl takový jaký má být. - Z tohoto pohledu ta přesnost má význam.

Abych jen nekecal - zatím tu není jasné, jestli se úhly u X řetězů vztahují k rovině lišty nebo k rovině kluzných ploch článku řetězu - pokud někdo ví, tak sem s tim. Z toho co psal Radek vyplývá, že to je k rovině lišty (zub v poloze mimo záběr), podle Andyho k rovině spojující kluzné plochy (zub v záběru).   Gl.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika