Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pravdepodobne prevládli neušľachtilé kmene kvasiniek. Prirodzene sa na bobuliach vyskytuje aj 6 kmeňov. Niektoré sú schopné produkovať aj acetón. Ja by to asi už nepil, použil tak na pálenie. Lepšie je mušt po vylisovaní veľmi rýchlo schladiť a použiť ušľachtilé chladnomilné kvasinky. Napr. kvalitné biele vína sa kvasia pri 10 - 12°C. Ta teplota 22°C dáva vyššiu možnosť práve divým kvasinkám.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika