Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Letos poprvé jsem se pokusil z nadbytečných hroznů vyrobit burčák.Hrozny jsem vylisoval, dosladil a nechal kvasit při teplotě 22 stupňů v pološeru. Po cca10 dnech už má šťáva chuť tak nějak jako burčák, ale dost výrazně je cítit po acetonu. Neporadil by někdo, čím to je, co je to za problém a zda je to škodlivé? V popisech výroby burčáku na internetu se většinou tvrdí, že je to jednoduché, proto jsem dost zklamán. I když se jedná jen o cca 5l, je té šťávy škoda. Děkuji, Bohouš.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika