Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ani já jako ostatně asi většina zde diskutujících nejsem schopen udělat vlastními silami posudek na množství vitamínů ve šťávě pocházející z jednotlivých typů odšťavňovačů a tak se musím spolehnout na to, co najdu v časopisech a na netu. Bohužel je toho žalostně málo. Srovnávací testy odšťavňovačů jsou zaměřeny na bezpečnost, trvanlivost, množství získané šťávy ale na to kolik získaná šťáva obsahuje vitamínů a jiných zdraví prospěšných látek, takový srovnávací test jsem ještě neviděl. Přiznám se, že formulaci že „mizí všechny vitamíny“ už bych nepoužil ale na druhou stranu podle mi zatím dostupných informací je těch užitečných látek a vitamínů, které odstředivkové odšťavovače ničí víc než jen vitamín C. Mohu se ale mýlit. Jak jsem ale už napsal dostupných informací je málo a tak by bylo dobré povzbudit některé časopisy, aby se touto problematikou více zabývaly.

Pošlu mail s prosbou o takovéto informace do Zahrádkáře, D testu a ještě do několika podobných. Vyzývám tímto všechny, aby i oni napsali všude, kde by bylo možné takové informace získat. Pokud nás bude víc, je větší šance, že budeme úspěšní.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika