Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zahrádkáři si často kladou otázku co udělat s urodou jablek.Jedna z možností je moštování.Podobný problém řeším i já.Nejdříve jsem si zakoupil struhadlo jablek a lis.Jablka si nejdříve umyji, zbavím jadřince, postrouhám a vylisuji mošt.Ten bez uprav a konzervace dám do skleněných lahví a uložím do lednice.Tam vydrží bez kvašení týden.Pokud chci mít mošt pro dlouhodobou konzumaci, mošt zahřeji na 85 stupnů a teplotu držím 20 minut.Mošt za tepla nalévám do sklenic, uzavřu a nechám vychladnout.Mošt tak bez konzervantů vydrží až 6 měsíců i déle.Mošt dělám z jablek a hrušek.Chutná výborně.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika