Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tomu jablečnému burčáku by se správně mělo říkat "sajdr" (apple sider). Dneska se totiž nesmí říkat ani tuzemáku "rum". Já ho dělám (ten sajdr) ze směsi jablek a bílých hroznů. Mošt dosladím na 21% hustoměrem a trochu nahřeju do 40 st. Hned pak začne kvasit sám. Chuťově je burčáku podobný. Hlavně tomu, kupovanému u silnice.

PET lahve v mrazáku používám i na hroznové mošty. Kdo nechce uměle doslazovat, může vyzkoušet recept na "ledový mošt". Lahve s moštem otočte víčkem dolů a nechte částečně zmrznout. Pak je vytáhněte a kapalinu slejte. Led s nepatrným podílem cukru zůstane na dně. Můžete pak vyrábět ledové víno nebo ušetřit skladovací prostory.

Mimmo

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika