Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Sice ta diskuze nějak zamrzla, ale téma je jistě stále aktuální. Z předešlého mám pocit, že stěžovatelé mají pravdu, ale řešit to nechtějí. Tady jim někdo zkušenější radí, jak na to jít a dočte se odpvědi typu: je to složité, takhle to nepůjde atd. Brali by odpověď ve smyslu: Franto vem brokovnici,.., propíchej jim gumy.. atd. Takhle to prostě nejde Když se nedomluvíte po sousedsku, tak Vám nezbývá než zapojit úřad. A opravdu je to složité, náročné na čas, samostudium, nervy a i ty finance. Když se Vám tohle nechce absolvovat (.. přeci se nebudu učit jak přidat do videa GPS..), tak Vám nezbývá, než se litovat, stěžovat si na pověstné nádražní lampárně a užírat se. Máte sice pravdu, ale ta se sama neprosadí. Prostě v dnešní společnosti je vám pravda houbec platná, když nemáte za sebou zákon.

Já jsem letos půl roku zakládal "zapsaný spolek", a konečně jsem partnerem, kterému musí stavební odbor posílat podklady z námi vybrané oblasti, investoři nás nemohou obcházet a při jednání mám mnohem lepší pozici. Sice bojuji se zkušenými profesionály, ale stále mám větší šanci než náhodný stěžovatel "z ulice". A to jsem to zakládání spolku chtěl kvůli komplikacím několikrát vzdát. A když dokážeme omezit nápady mocných developerů, to by bylo, abyste nezvládli farmáře, který také nechce běhat po jednáních a otravuje ho to minimálně jako Vás-.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika