Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zakládáme zahradu, chtěli bychom si nasadit asi 6 ks vinné révy. Čím vice příspěvků čtu, tím více tomu nerozumím. Může mi někdo poradit, jakou odrůdu si vybrat, když se jedná o to, abychom si utrhli pár střapců na vlastní zahrádce, ale pěstování vinné révy vůbec nerozumíme? Jsme v nadmořské výšce asi 230 m, velmi mírný jižní svah, chtěli bychom 3 odrůdy bílé a 3 modré. Pokud možné bezsemenné, vysoké do 180 cm, s nějakou oporou, úrodné a sladké odrůdy. Chtěli bychom odolné odrůdy vůči nemocem bez chemie, odolnou na jarní mrazíky. Nerozumím pojmům řez na  tažeň,vodorovný kordón, vertikální vedení, očkované vervus roubované, jak daleko od sebe jednotlivé sazenice, plíseň révová, padlí,atd.

Prostě pár řádky vysvětlit pro laiky to nejdůležitější, abychom porozuměli v záplatě informací tomu podstatnému a doporučit odrůdy pro neznalé problematiky.

Děkuji za rady

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika