Mám nějakou literaturu o řezu a tvarování dřevin. Doporučuji pořídit si. Píší zde informace i o meruňkách, slivoních, třešních, višních, broskvoních atd. -nejčastěji do tzv. vějíře. I u zdí nebo plotů. Takže možné to je. Určitě. Hodně štěstí.
Mám nějakou literaturu o řezu a tvarování dřevin. Doporučuji pořídit si. Píší zde informace i o meruňkách, slivoních, třešních, višních, broskvoních atd. -nejčastěji do tzv. vějíře. I u zdí nebo plotů. Takže možné to je. Určitě. Hodně štěstí.
Mám souseda který pěstuje meruňky, broskve i nektarinky do stěny a mohu potvrdit že se mu to daří velice dobře. Má dosti pěknou úrodu. Akorát že je to dosti pracné na udržování. On se tomu věnuje velice dobře a je také za to odměněn krásnou úrodou. Možná že to nafotím a někde tady umístním. Jirka
Vážené zahradnice a ...ci, pěstujte meruňky u zdi. Nemusí to být na zdi. V dnešní době oteplování, naraší meruňky velmi časně. Pozdní mrazík skosí květy. Jako letos. Pár meruněk jsem měl pouze na meruňce u zdi stodoly. Neboť budova vyzařuje teplo.