Kvetení Leskory

host - 146.67 (?)
2.8.2011 4:05
Ahoj Petře! Libor mi ešte cez zimu odporúčal Goldrich. Takže Goldrich aj Karola u Teba kvitnú skoro? Leskora ale, ako píšeš, svojou dĺžkou kvitnutia prekonáva ostatné sorty, takže je vlastne jedno, akého opeľovača do koruny naštepím? Z veselských odrôd sa mi najviac páčila Veselka. Ako je to s predajom Barbory a ostatných, to by Ti možno objasnili mailom priamo na stránke Plantexu, event. by Ťa nasmerovali na experta cez pestovanie týchto odrôd. "Novinky" do Angelena som navrúbľoval vďaka Petrovi z Nového Mesta n.V. a to hlavne z dôvodu opelenia. Dúfam, že Angeleno na jar prvýkrát zakvitne. Paľo
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10527) - 36.70 (?), 1.8.2011 14:52, zobrazeno: 3181x

Ahoj. Na Kioto se zeptej Libora. Goldrich mně kvete jako jeden z prvních. Lépe řečeno ten strom se 100% sluncem. Ten z jv. až j.sluncem o něco déle. Leskora z jv.expozicí kvete až nakonec. Kvete ještě, když jsou ostatní odkvetlé. Je to zvláštní, že na ní nevidím včely a poslední dobou chytne při pozdějším odkvétání horší počasí (déšť). Přesto je opylena nad míru dobře. Plody jsou stejně chutné jako u Leskory se 100% osluněním, možná jsou jen o něco málo déle zralé. Opylení je snad dobré díky Karole, která je opodál.. Tak si z toho něco vyber. Typ mně dej spíš Ty. Veselka nebo Veharda? A jak to, že u vás nefrčí Barbora? Když je najednou tak skvělá? A co ty Tvoje novinky, Angeleno, Vanier a spol.?

Ještě jsem si dodatečně vzpoměl, že Karola kvete vlastně také dříve.

host - 146.67 (?), 2.8.2011 4:05
Ahoj Petře! Libor mi ešte cez zimu odporúčal Goldrich. Takže Goldrich aj Karola u Teba kvitnú skoro? Leskora ale, ako píšeš, svojou dĺžkou kvitnutia prekonáva ostatné sorty, takže je vlastne jedno, akého opeľovača do koruny naštepím? Z veselských odrôd sa mi najviac páčila Veselka. Ako je to s predajom Barbory a ostatných, to by Ti možno objasnili mailom priamo na stránke Plantexu, event. by Ťa nasmerovali na experta cez pestovanie týchto odrôd. "Novinky" do Angelena som navrúbľoval vďaka Petrovi z Nového Mesta n.V. a to hlavne z dôvodu opelenia. Dúfam, že Angeleno na jar prvýkrát zakvitne. Paľo
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz