Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravim pane 104.15,  myslim, ze ste to vystihol. A to píšem napriek tomu, ze si znalosti prof. Hričovskeho vážim a myslim si ze stale ma co povedat a stale na to ma,  a snazim sa cerpat z jeho znalosti.  Myslim si, ze je to odbornik minimalne europskeho formatu. Bez ironie.

Ale ked urobi hovadinu, tak poviem, ze urobil hovadinu. Neglorifikujem si ho. To je metodika jednoduchsich mozgov členov primitivnych kmeňov.  Kazdy normalne racionalne uvazujuci clovek si moze urobit vlastny nazor, lebo v uvode Videa2 je pocut jeho slová:

"... a urobime to teraz MOTOROVOU PILOU. "

  Takze ide o inštruktážne video o praci s motorovou pilou, ktore sa nepodarilo, lebo pan ing. Kolar to s motorovou pilou sprasil na sedem nula.  ing. Kolar je mozno tiez celebrita, ale predvadzat pracu s motorovou pilou zatial nevie. 

Ostatne, o takychto malych priemerov konarov robim finalny zacistujuci rez rucnou pilkou s bezrozvodovym dvojradovym priecnym vybrusom s relativne jemnym ozubenim.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika