Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak zdá se, že si s Růžovou zatím nikdo neví rady, a i jindy dobře informovaný pan david zatím mlčí.Leala je pro mě zajimavá i z pohledu množství cukrů, které jsou u ní údajně o trochu výše, což jak poznamenal pan Petr z Pardubic "může být na úkor aromatických chutí.Na druhou stranu konzumace né až tak úplně zralých plodů nemusí působit nepříjemně nakyslé obličejefrown.Pan Boris Krška když hodnotil široké spektrum meruněk od nejrannějších po nejpozdnější, a pro různě teplé regiony naší republiky, které vyšlo v časopise Zahrádkář 2006/4,tak pro velké množství hodnoceného materiálu, a tím pádem malým prostorem ke každé hodnocené odrůdě si k Leale poznamenal-"velmi otužilá, samosprašná odrůda střední velikosti a výborné chuti!!!

Když je něco výborné chuti, zvláště na zahradách o něco horších poloh a navíc dosti odolné(né už tak monílií),tak na vzhledu až tak nezáleží.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika