Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pro Petra a Paľa: Chlapi, i když jste se v otázce chemie „poškorpili,“ přesto si myslím, že názorové střety jsou vlastně ku prospěchu věci. Funguje to tak v každém oboru (nemusí jít jenom o pěstování meruněk, kterému třeba já zatím málo rozumím). Například v nějakém oboru se dlouho tvrdí něco, aby se zase za pár let (a někdy i dřív) zas (a opět zcela vědecky!) tvrdil pravý opak. A po nějaké době nespíš dojde k názorové „renesanci“ a opět se vrací „do módy“ názor propagovaný před dávnem. Ale já si myslím, že ono to nikdy není tak striktně černobílé a vy máte vlastně kus velké pravdy oba.

Na jednu stranu - než nemít nic z úrody, pak rozumné použití chemie má svůj význam, ale na druhou stranu – vzpomeňme si na mnohé zahraniční ovoce ze supermarketů, které je podle mnoha indicií zjevně „přechemizováno“ a je tedy k podávání největším nepřátelům jako stvořené. laugh Já bych to viděl tak – použití chemie ano, ale v rozumné míře. Pokud není důvod, pak chemii nepoužívat. Závisí to určitě na konkrétních podmínkách toho kterého pěstitele a asi je třeba hledat nějaký rozumný kompromis – nenechat si zničit úrodu, ale zároveň ani nepřechemizovat.

Každopádně vás oba obdivuji, jaké máte pěkné meruňky! wink

Nováček

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika