Zahradni sekacka zastavuje

host - 48.118 (?)
28.5.2009 21:45

Jo o tomto jsem taky myslel.Schvalne jsem vyhodil nuz a bylo to to same.(i kdyz se nabrousi nuz na opacne strane, nic se nedeje.Myslel jesm ale, ze nuz muze byt nesymetricky).Vyhodil jsem karbec projel komplet i plovak,,profouk vsechny privody benzinu, a nic Vsechno nasvedcuje, jak nekdo tady psal, ze je chuda smes, ale proc.sani jsem utesnil, vyfuk taky, bo jsem se s toutio lapalii setkal, a nic ploévak je vizuelne v poradku a vzdy toto blbne.Jo a jeste ohledne toho noze.Predtim jsem posekal jeste skoro 30 aru -tim nozem.Jeste mi neco vrta hlavou.V mojim manualu-ale ne v jazyce, ktery ovladam, je odtrh svicky 0,72 mm, ale v manualu na internetu je odtrh 0,51 mm.Nema nekdo podobnou sekacku, ktery by mi nejakou tu verzi potvrdil?Muze byt i ta verze, ze svicka je v pr...(opalena)a muze toto delat.Nemyslite?

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 48.118 (?), 28.5.2009 21:45

Jo o tomto jsem taky myslel.Schvalne jsem vyhodil nuz a bylo to to same.(i kdyz se nabrousi nuz na opacne strane, nic se nedeje.Myslel jesm ale, ze nuz muze byt nesymetricky).Vyhodil jsem karbec projel komplet i plovak,,profouk vsechny privody benzinu, a nic Vsechno nasvedcuje, jak nekdo tady psal, ze je chuda smes, ale proc.sani jsem utesnil, vyfuk taky, bo jsem se s toutio lapalii setkal, a nic ploévak je vizuelne v poradku a vzdy toto blbne.Jo a jeste ohledne toho noze.Predtim jsem posekal jeste skoro 30 aru -tim nozem.Jeste mi neco vrta hlavou.V mojim manualu-ale ne v jazyce, ktery ovladam, je odtrh svicky 0,72 mm, ale v manualu na internetu je odtrh 0,51 mm.Nema nekdo podobnou sekacku, ktery by mi nejakou tu verzi potvrdil?Muze byt i ta verze, ze svicka je v pr...(opalena)a muze toto delat.Nemyslite?

radoslav1111 - (1) - 79.134 (?), 28.5.2009 21:48

dobry den pan durkovic,

schvalne som pozrel vasu poslednu reakciu, cital som viacere vase clanky a potrebujem od vas radu.

planujem kupit system KF 04, predajca mi odprucil quantum 60 II, alebo dragon 55 II.

co by ste mi odporucili vy?

co som cital tech.udaje obe maju pridavne prevodovky avsak u jednej sa udava aj pomaly prevod. chcem s tym na jesen orat cca 60 x 10m.

ked mozte odpiste na moj mail radoslav.toth@mpsa.com.

dakujem

host - 48.118 (?), 29.5.2009 19:36

Tak cela tazrada byla ve svicci a v oleji.Svicka vypadala sice dobre, ale jak jsem ji dal do motoru, vynechavala.Vymenil jsem olej a tetka slape jak hodinky.Pro vsechny kdo by mnel podobny problem-pozor na olej! Muze vypadat dobre, ale ztati viskozitu.Nepreplnovat a davat olej ktery je doporucen, nejlepsi od firmy, kde jste sekacku koupili.Cauki.Uzaviram toto vlakno

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz