Vyžínač Stihl FS 40 nebo Husqvarna 128 C?

host - 224.202 (?)
16.5.2011 13:09

Podle mého v této kategorii je to už jedno - jde o štěstí na kus.
Pokud bych měl volit mezi těma dvěma, tak asi STIHL (ale ty zahnuté pohony ve mě nebudí důvěru)

A co je s Hondou?
Já osobně bych kvůli ceně přidal v práci a do ní šel  - dneska, pokud toho není moc na práci do typu UMK 425: 4-takt je sice trošku těžší, ale zato o 1/3 nižší spotřeba bez potřeby mixu (zdaleka nesmrdí tolik)

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 62.159 (?), 16.5.2011 12:20, zobrazeno: 10209x

Potřebuji vysekávat kraje pod ploty a malé úzké plochy. Práce pro spolehlivý, dobrý motorový vyžínač. Takovým nebyl Ryobi, byť jsem s ním dokázal přežít řadu roků. V poslední době žel studený motor vždy startoval tak půl hodiny. Letos na jaře mi ale už došly síly i trpělivost. :-

Srovnávám a mám před očima křovinořez Honda UMT 28D, který naskakuje na druhé zatáhnutí šňůrou po zimě i po více než deseti letech používání. O něčem takovém bych si chtěl nechat nejen zdát. 

Tedy, strunovku, která nebude sekat déle než 1-2 hodinu, 2 x měsíčně, ale bude spolehlivá a startovat bez problémů. Nepotřebuji nic 100% profesionálního na osmi hodinovou denní zátěž. Ze současných nabídek se mi papírově zdá nejlepší Stihl FS 40, nebo Husqvarna 128 C. Jaké s nimi máte zkušenosti??? Na webu jsem nic nenašel:( Nebo byste doporučili něco jiného/lepšího? Díky! o<:)

host - 224.202 (?), 16.5.2011 13:09

Podle mého v této kategorii je to už jedno - jde o štěstí na kus.
Pokud bych měl volit mezi těma dvěma, tak asi STIHL (ale ty zahnuté pohony ve mě nebudí důvěru)

A co je s Hondou?
Já osobně bych kvůli ceně přidal v práci a do ní šel  - dneska, pokud toho není moc na práci do typu UMK 425: 4-takt je sice trošku těžší, ale zato o 1/3 nižší spotřeba bez potřeby mixu (zdaleka nesmrdí tolik)

host - 182.10 (?), 20.5.2011 7:49

ak Vám môžem poradiť určite si nekupujte Husqvarnu 128 C, my sme ju kúpili a už pri prvom štartovaní nám pustil navíjací kotúč na štartéri- stačí len trošku viac potiahnúť za šnúru a tá sa vytrhne z navíjacieho kotúča, jednoducho ju znova nenatiahne späť, lebo plast, z ktorého je vyrobený navíjací kotúč je akoby z detskej hračky a pružina ho jednoducho prerazí, lebo je neporovnateľne tvrdšia a máte o zábavu postarané.Kedže to bola,,chyba z našej strany",nepokúšali sme sa reklamovať tovar a začali sme zháňať náhradné diely, trvalo to asi týždeň,kým sme ich zohnali a po naložení nám to fungovalo asi 45 minút.Dcéra chcela naštartovať -podotýkam teplý vyžínač a zatiahla za šnúru -tá samozrejme zostala visieť a tak náš milý vyžínač za 219,- € stojí opretý v kúte.Tarže Husqvarna - nikdy viac...

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz