Vysokotlaký čistič KÄRCHER K 2.14 nenasává směs

host - 3.248 (?)
10.4.2017 1:17
Je to sice záhadné, ale vidím chybu v té hadičce, protože jednodušší systém už ani není-při sníženém tlaku(sundáním posledního dílu)to podtlakově strhává čistící prostředek.Mám levnější i dražší model jiné značky ale vpodstatě je to stejné-hadička ucpaná, zlomená,nebo sedlá na dno nádoby (pokud se seříznutá rovně).Předpokládám, že prostředek není gelový, ale tekutý ať čistící, šampónovací nebo voskovací.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 24.236 (?), 9.4.2017 15:03, zobrazeno: 1704x

Zdravím,

máme doma starší Vapku od karcheru k,2 14. Téměř všechno běží v pořádku. Akorát dnes jsem si uvědomil, že v ní je vlastně zabudovaná hadička, která by měla nasávat směsy (šampóny na auto) apod. jenže když jdu podle manuálu a sundám přídavnou pistoli a zmáčknu spoušť, tak se znovu jen spustí voda ale nenasává to vůbec ten šampón. Měl jsem jí i rozebranou lehce a koukal na trubičku, jenže ta je v pořádku. 

Napadá vás, kde by mohla být chyba? 

host - 3.248 (?), 10.4.2017 1:17
Je to sice záhadné, ale vidím chybu v té hadičce, protože jednodušší systém už ani není-při sníženém tlaku(sundáním posledního dílu)to podtlakově strhává čistící prostředek.Mám levnější i dražší model jiné značky ale vpodstatě je to stejné-hadička ucpaná, zlomená,nebo sedlá na dno nádoby (pokud se seříznutá rovně).Předpokládám, že prostředek není gelový, ale tekutý ať čistící, šampónovací nebo voskovací.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?2.10.2025
Robotická sekačka na chalupu1.10.2025
Nestabilní pH v bazénu1.10.2025
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti23.9.2025
Pila solo 63419.9.2025
Jak se dostat s odpadní trubkou do této šachty?15.9.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz