Výběr traktůrku

host - 11.99 (?)
11.7.2007 13:55
Madam, moc informací jste neposkytla. Není třeba jasné, kolik z celkové plochy bude orná půda a kolik k sečení. Z toho co jste napsala mi vyšlo, že nemáte nic z mechanizace a vše budete pořizovat nové. Pokut vás nikterak nevyvede z míry cenová hladina čvrt milionu korun a více za nové stroje a příslušenství, pak lze pokračovat v této debatě a nějaké tipy bych měl. Pokut máte již některé přípojné nářadí pro traktory či malotraktory v tříbodovém provedení např. N1o to více ušetříte. Např. rotavátor za něco, co má dvacet a více koní a záběru jeden metr stojí zhruba od čtyřiceti tisíc atd.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 2.220 (?), 2.7.2007 16:43, zobrazeno: 3990x

Dobrý den,

mohl by mi prosím někdo poradit s výběrem traktůrku? Potřebovala bych obdělat pozemek o rozloze 1,2 ha (orba, rotavátor, vláčení, plečkování, rýhování, vyorávání brambor, setí, sečení vysokého porostu-bodlák, pelyněk). Nejraději bych byla, kdyby toto příslušenství bylo závěsné. Obávám se, že by mi na např. rotavátor vedený v ruce nestačily fyzické síly.

Děkuji moc.

host - 11.99 (?), 11.7.2007 13:55
Madam, moc informací jste neposkytla. Není třeba jasné, kolik z celkové plochy bude orná půda a kolik k sečení. Z toho co jste napsala mi vyšlo, že nemáte nic z mechanizace a vše budete pořizovat nové. Pokut vás nikterak nevyvede z míry cenová hladina čvrt milionu korun a více za nové stroje a příslušenství, pak lze pokračovat v této debatě a nějaké tipy bych měl. Pokut máte již některé přípojné nářadí pro traktory či malotraktory v tříbodovém provedení např. N1o to více ušetříte. Např. rotavátor za něco, co má dvacet a více koní a záběru jeden metr stojí zhruba od čtyřiceti tisíc atd.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Venkovní kuchyně na terasu/chalupu – vizualizace ZDARMA do 1–2 týdnů18.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu11.8.2025
Nestabilní pH v bazénu10.8.2025
Nestabilní pH v bazénu9.8.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz