Výběr traktůrku

host - 11.99 (?)
11.7.2007 13:55
Madam, moc informací jste neposkytla. Není třeba jasné, kolik z celkové plochy bude orná půda a kolik k sečení. Z toho co jste napsala mi vyšlo, že nemáte nic z mechanizace a vše budete pořizovat nové. Pokut vás nikterak nevyvede z míry cenová hladina čvrt milionu korun a více za nové stroje a příslušenství, pak lze pokračovat v této debatě a nějaké tipy bych měl. Pokut máte již některé přípojné nářadí pro traktory či malotraktory v tříbodovém provedení např. N1o to více ušetříte. Např. rotavátor za něco, co má dvacet a více koní a záběru jeden metr stojí zhruba od čtyřiceti tisíc atd.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 2.220 (?), 2.7.2007 16:43, zobrazeno: 3982x

Dobrý den,

mohl by mi prosím někdo poradit s výběrem traktůrku? Potřebovala bych obdělat pozemek o rozloze 1,2 ha (orba, rotavátor, vláčení, plečkování, rýhování, vyorávání brambor, setí, sečení vysokého porostu-bodlák, pelyněk). Nejraději bych byla, kdyby toto příslušenství bylo závěsné. Obávám se, že by mi na např. rotavátor vedený v ruce nestačily fyzické síly.

Děkuji moc.

host - 11.99 (?), 11.7.2007 13:55
Madam, moc informací jste neposkytla. Není třeba jasné, kolik z celkové plochy bude orná půda a kolik k sečení. Z toho co jste napsala mi vyšlo, že nemáte nic z mechanizace a vše budete pořizovat nové. Pokut vás nikterak nevyvede z míry cenová hladina čvrt milionu korun a více za nové stroje a příslušenství, pak lze pokračovat v této debatě a nějaké tipy bych měl. Pokut máte již některé přípojné nářadí pro traktory či malotraktory v tříbodovém provedení např. N1o to více ušetříte. Např. rotavátor za něco, co má dvacet a více koní a záběru jeden metr stojí zhruba od čtyřiceti tisíc atd.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Koš na čidlo9.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz