Výběr benzinové sekačky

host - 209.65 (?)
11.5.2009 2:58

Ale výrobců je podstatně více než tři a někteří jsou se svými výrobky rozhodně kvalitativně na vyšší úrovni než Vámi vybraní zástupci.

Odpovídající stroj se vybírá podle velikosti, členitosti a svahovitosti pozemku s přihlédnutím k porostu a záměru četnosti sekání vč. možného využití posekané hmoty spolu s určením finančního maxima na pořízení vhodného stroje. Při určování maximální ceny je vhodné též zvážit věk vzhledem k obsluze stroje v závislosti na jeho předpokládané životnosti. 

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 136.144 (?), 11.5.2009 0:22, zobrazeno: 4151x

Zdravím odborníky, potřebuji poradit chci koupit benzinovou sekačku a nevím jaký typ a výrobce. Mám vyhlédnuto od kažedého výrobce jednu :Partner - BM 553CM,  MTD - YM 5519 SPO HW,  a Jonsered LM2151 CMDA. Byl bych rád za nějaké příspěvky o kvalitě a zkušenostech a doporučení. Díky Milan

host - 209.65 (?), 11.5.2009 2:58

Ale výrobců je podstatně více než tři a někteří jsou se svými výrobky rozhodně kvalitativně na vyšší úrovni než Vámi vybraní zástupci.

Odpovídající stroj se vybírá podle velikosti, členitosti a svahovitosti pozemku s přihlédnutím k porostu a záměru četnosti sekání vč. možného využití posekané hmoty spolu s určením finančního maxima na pořízení vhodného stroje. Při určování maximální ceny je vhodné též zvážit věk vzhledem k obsluze stroje v závislosti na jeho předpokládané životnosti. 

host - 137.92 (?), 11.5.2009 22:09

To vše vím a proto jsem se rozhodl mezi těmito třemi stroji, ale potřeboval jsem poradit co od které můžu čekat. Bylo mi řečeno, že Partner byl nejprodávanější model loňského roku a je kvalitní, ale Johnsered mi to říkal také a o MTD se ani zmiňovat nebudu (dopadl jsem stejně). Takže stále nevím na čem sem.    Díky alespoň za nějaký komentář zkusím se ještě potat jinde  Milan

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz