Travní traktor Partner P 200107HRB

host - 44.138 (?)
7.7.2009 22:47
Pane Jani, psal jste že pár ozubených kol na Partnera stálo 500 €. Počítal jsem že uvedete typ od Partnera z, nebo na který ty ozubená kola jsou určeny. Kdybyste uvedl přesně typ, jako například „P 200107HRB“, mohl bych lehce najít přesné ceny a zda to je okamžitě k dodání. Dal jsem do vyhledávače (který umí hledat i stroje které nejsou určeny pro ČR) „MAC“ a napsalo mi to že takový typ není. Vím, že píšete o jiném stroji na který jste použil součástky z Partnera, ale nepíšete z jakého. Myslím ale, že to už není ani podstatné, protože to není pár kol, ale pokud jsem správně pochopil, tak těch součástek a úkonů bylo daleko víc. Polámat se může všechno, ale přiznám se že na traktůrku Partner jsem ještě tak náročnou opravu nedělal. ZATÍM!
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 94.115 (?), 7.7.2009 8:37

úplně stejně jako když pojedete na dovolenou trabantem nebo BMW, v obou případech (pravděpodobně) do chorvatska dojedete. HH

host - 45.244 (?), 7.7.2009 10:47
Že by jste mi pane HH uvedl ty markantní rozdíly obou traktorů když oba mají stejné motory a stejné převodovky kdežto u VÁMY porovnávaných autech ten rozdíl je ve všem, porovnávejte třeba Fábii se Superbem když už chcete něco porovnávat

host - 94.115 (?), 7.7.2009 12:13

ok, trávník posekáte oběma, stejně jako Vás odveze fabia nebo superb, rozdíl je právě ve všem ostatním HH

host - 45.244 (?), 7.7.2009 13:50
To ostatní asi bude v tom že si někdo pořídí traktor za 120000 a seká sním cca 30hod.za sezonu a neuzná že je to zbatečně drahý špás a že by stačil za 40000 s tím že občas sáhne na páku místo na knoflík a nebo se podívá do okýnka koše místo zvukové signalizace a před započetím práce se mrkne do nádrže na stav paliva.Všechny tyto vymoženosti si šikovný člověk doma udělá sám za zlomek ceny pokud mu budou nutností k sekání.

host - 94.115 (?), 7.7.2009 15:15

plus rozdíl ve velikosti koše, robustnosti rámu, kvalitě sekacího ústrojí atd... HH

host - 45.244 (?), 7.7.2009 20:01
Velikost koše prosím, ale o jaké robustnosti a o jakém extra sekacím ústrojí hovoříte?CHcete říci že se třeba Partner rozlomí v půli?A že má místo sekacích nožů jako mají všechny traktory dřevěné latě?Myslíte že by HQ vzala pod svoji značku tak špatné stroje jak Vy uvádíte?

Jani - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (116) - 45.235 (?), 7.7.2009 20:34

Jednalo sa o MACa, odídenú prevodovku /mechanickú/.Celková oprava na EUR cca 800.Kompletný tunning, založenie ložísk do kolies, výmena kladiek náhonu kosiaceho ústrojenstva, nové nože, elektrika,výmena všetkých ložísk made in china+kliňáky, zatiaľ druhá sezóna bez problémov ale vždy mám triašku keď vidím vchádzať toho človeka cez dvere.

Jednalo sa o dovezený stroj z dakade z vonka asi UK alebo USA, pasovalo to na neakého Partnera len v inej farbe, majiteľ tvrdí že sa oplatilo.Kosenie asi 3-4000štvorcov, rovina.

Počas opravy niekoľkokrát spomínané k... šikmooké a niekoľkokrát sme zostali v nemom úžase nad technickými riešeniami.

HH - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (154) - 112.250 (?), 7.7.2009 22:17

prohlédněte si oba stroje naživo, pak uvidíte.  třeba rozdíl v hmotnosti je cca 40kg a kde se asi ta větší váha bere, když motor a převodovka jsou stejné?

Jani - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (116) - 45.235 (?), 7.7.2009 22:24

Bol to 3 alebo 4 roky starý model je to len príklad, part list sedel, súčiastky pasovali.

host - 44.138 (?), 7.7.2009 22:47
Pane Jani, psal jste že pár ozubených kol na Partnera stálo 500 €. Počítal jsem že uvedete typ od Partnera z, nebo na který ty ozubená kola jsou určeny. Kdybyste uvedl přesně typ, jako například „P 200107HRB“, mohl bych lehce najít přesné ceny a zda to je okamžitě k dodání. Dal jsem do vyhledávače (který umí hledat i stroje které nejsou určeny pro ČR) „MAC“ a napsalo mi to že takový typ není. Vím, že píšete o jiném stroji na který jste použil součástky z Partnera, ale nepíšete z jakého. Myslím ale, že to už není ani podstatné, protože to není pár kol, ale pokud jsem správně pochopil, tak těch součástek a úkonů bylo daleko víc. Polámat se může všechno, ale přiznám se že na traktůrku Partner jsem ještě tak náročnou opravu nedělal. ZATÍM!
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz