Traktor Husqvarna

host - 105.201 (?)
5.9.2007 20:11
Mě stál traktor s kawinou a hydrem 80000, ale je to stejně víc než partner. Když vezmu v úvahu, že jsem začínal vybírat na 35000 kč - CMI v OBI, tak jsem se dostal výš než jsem chtěl, ale nelituji. Potřeboval jsem dvouválec do kopců, který je mimichodem lépe mazán než jednoválec o stejném výkonu, kolečka pomocný mám čtyři a partnera jsem zvažoval taky, ale je to vpodstatě levnější verze husqvarny, jak udávají prodejci. Na rovinatý terén by jsem ho možná i bral, ale ten b&s motor je z těch použitelných dále pro mě. Tímto ho neodsuzuji, jen mám na motory větší požadavek než na to ostatní. Proto raději oželím jednodušší nastavování výšky, které dělám občas, než motor, který běží pořád.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 105.201 (?), 5.9.2007 20:11
Mě stál traktor s kawinou a hydrem 80000, ale je to stejně víc než partner. Když vezmu v úvahu, že jsem začínal vybírat na 35000 kč - CMI v OBI, tak jsem se dostal výš než jsem chtěl, ale nelituji. Potřeboval jsem dvouválec do kopců, který je mimichodem lépe mazán než jednoválec o stejném výkonu, kolečka pomocný mám čtyři a partnera jsem zvažoval taky, ale je to vpodstatě levnější verze husqvarny, jak udávají prodejci. Na rovinatý terén by jsem ho možná i bral, ale ten b&s motor je z těch použitelných dále pro mě. Tímto ho neodsuzuji, jen mám na motory větší požadavek než na to ostatní. Proto raději oželím jednodušší nastavování výšky, které dělám občas, než motor, který běží pořád.

host - 71.8 (?), 5.9.2007 20:43
Chápu. Já zas přemýšlel eventuelně až klekne někdy  motor tak tam napasuju nějaký o málo lepší.

host - 140.172 (?), 15.9.2007 21:31

5 let jsem hledal traktor, zoufalost střídala zoufalost. Po zakoupení Traktoru Husqvarna mám klid, manželka se těší na sečení a děti losují kdo bude síct trávník. Jen tak pro zajímavost, 7 traktorů jsem testoval. Váš Pavel

host - 105.201 (?), 17.9.2007 21:33
Mohl by jste pro zajímavost uvést které značky jste odmítl a proč? Ta doba byla fakt nějak dlouhá.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Koš na čidlo16:30
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Koš na čidlo9.5.2025
Koš na čidlo8.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz