Tecumseh karburátor
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 214.200 (?), 28.5.2011 3:34, zobrazeno: 24709x
Chcel by som poprosiť o radu kúpil som staršiu kosačku s motorom tecumseh a ked nalejem do nej benzín tak ten sa mi dostane až do nádobky kde je vzduchový filter potom mi kosačka nejde naštartovať a benzín vyhadzuje von z výfuku až ked je benzín iba v nádobke karburátora tak kosačka naštartuje ale má nepravidelný chod kolíšu otáčky ak vie niekto poradiť vopred dakujem za rady!
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 236.196 (?), 25.5.2012 19:20
mam podobny problem s kosackou, ma nepravidelny chod a ked dojde do zaberu-vyssej travy tak zdochyna, ked som dal dole vzduch.filter tak som videl ako vyhadzovalo benzin odtial co je nasavanie vzduchu a ked sa rozbehla tak uz nehadzala benzin, karburator som rozobral, vyfukal ale nepomohlo to, co s tym?novy karburator?
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 128.66 (?), 25.5.2012 22:00
to kolísání budou dělat vyhřátý pružinky na regulátoru, zkusil bych je velice s citem napnout a podle sluchu nastavit otáčky. tecumseh 35 máme cca 10 a je to nezmar, až na ty pružinky nebyl s ničím problém, všechny díly jsou původní.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 220.3 (?), 12.6.2012 7:19
karburator som vyfukal, idem ho zlozit a vyskusat, este som sa chcel dozvediet: na plavaku je uchyteny taky kovovy tŕň ktory asi uzatvara privod paliva, ked som to skusal tak ten trn ide celkom zasunut do telesa karburatoru.Nemalo by tam byt nejake tesnenie, okruzok?asi to neuzatvara privod paliva, preplavuje moc karburator-moj nazor, Ale uvidim ci to pojde teraz, dik.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 220.3 (?), 12.6.2012 8:10
posielam este foto, kde je ta asik uzatvaracia ihla, ktora nezatvara asi privod paliva, Dušan
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 220.3 (?), 12.6.2012 8:14
ked fuknem do privodu paliva a tu ihlu zatlacim nadoraz tak ona neuzavre ten otvot, tak asi preplavuje komoru, ma tam byt to nejake tesnenie?Dusan
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 220.3 (?), 12.6.2012 8:48
asi tam ma byt to pryzove tesnenie, ja tam nemam nic, prosim kde sa to da kupit?dakujem, Dušan
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 220.3 (?), 13.6.2012 22:40
Dnes som kupil poslednu sadu tesneni za 7€,je tam aj to prizove na zatvaranie privodu paliva, Ked prestane prsat namontujem a vyskusam, potom sa ozvem ci to pomohlo :-)
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|