Tecumseh enduro XL 7HP - problém s palivem

habr.v - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (144) - 218.71 (?)
25.10.2010 19:37

Pane Stanko já tento motor používám přes dva roky na MKS-60.  Pokud pročtete diskuze, tak jsem tam o tom již psal. Ale mám další poznatky.  V červnu motor začal znova zlobit, houpal a při rozjezdu(záběru) zhasl, prostě nešlo se rozjet, při jízdě najednou vynechal, a dalo se jet jen na sytič.   Oprava po konsultaci s technikem- výměna svíčky(nepomůže vyčistit), vzduch. filtru a vyčistit trysku. Jsou to dva šroubky nad plovákovou komorou, horní je bohatost, spodní je ta tryska. Šroubek bohatosti o 1/8 zašroubovat.  Zkuste uvidíte, napište.      Míra 

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
jeňyk - (1) - 16.111 (?), 19.10.2010 9:41, zobrazeno: 6958x

páni kolegové, mám problém, prosím o radu.Na fréze mám osazen motor Tecumseh enduro XL 7HP.První problém se jevil podobně jako nynějsí, ale byl odstraněn-prasklá svíčka.Ale včera jsem vyjel do pole/vozil hnůj na vzdálenost 100m/.Do oběda bylo vše v pořádku, olej,dolitý benzin/tam možný problém/starý asi 3 týdny.Starty bez problémů, přidávání plynu taky vše OK.Pak jsem si dovolil jít na oběd cca 1 hod.a potom to začalo.Start na sytič bez problémů, ale pak už nešlo jet na zajíce, po pár blafnutích padla.Když jsem stál a přeřadil na želvu tak motor bublal ale nešlo na želvu jet.Jezdil jsem vztekle na start, občas to prásklo ale dojezdil jsem.Svíčka celkem nová, od pohledu v pořádku, hned po prvním problému preventivně vyčičtěná.Tak nevím, zkuste poradit.Díky Jeňýk

habr.v - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (144) - 218.71 (?), 25.10.2010 19:37

Pane Stanko já tento motor používám přes dva roky na MKS-60.  Pokud pročtete diskuze, tak jsem tam o tom již psal. Ale mám další poznatky.  V červnu motor začal znova zlobit, houpal a při rozjezdu(záběru) zhasl, prostě nešlo se rozjet, při jízdě najednou vynechal, a dalo se jet jen na sytič.   Oprava po konsultaci s technikem- výměna svíčky(nepomůže vyčistit), vzduch. filtru a vyčistit trysku. Jsou to dva šroubky nad plovákovou komorou, horní je bohatost, spodní je ta tryska. Šroubek bohatosti o 1/8 zašroubovat.  Zkuste uvidíte, napište.      Míra 

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Koš na čidlo9.5.2025
Koš na čidlo8.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz