Stiga vs Seco

host - 15.60 (?)
21.5.2017 23:27
Oba dva ve stejný třídě určitě nemá nikdo a srovnávat všeobecně je mimo mísu, obě značky mají něčím zajímavé a hlavně funkční modely, je model seco, který by jsem domů nechtěl a je model od stigy, který by jsem též nechtěl, záleží na prioritách a náročnosti.A pokud nemá někdo aspoň roční zkušenost, tak to nebude objektivní, kolečko u prodejce na dvorku Vám moc nedá.A papírové hodnocení je jen taky otázka priorit.U mě vyhrála stiga... stejně jako u Vás. ;)
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 45.177 (?), 18.5.2017 6:32, zobrazeno: 3396x

Dobrý den,

chci se vás zeptat, jaké máte zkušenosti se zahradními traktory Stiga a Seco? Ideálně prosím pro ty z vás, kteří jste pracovali s oběma, jejich strovnání. Značka Seco je obecně velmi vychvalovaná, já mám jednu Stigu (Estate 6102) a neseče zrovna nejhůře. Líbí se mi slušný výkon za rozumnou cenu. Opravdu se vyplatí si připlatit za obecně dražší Seco?

Děkuji za odpovědi.

host - 15.60 (?), 21.5.2017 23:27
Oba dva ve stejný třídě určitě nemá nikdo a srovnávat všeobecně je mimo mísu, obě značky mají něčím zajímavé a hlavně funkční modely, je model seco, který by jsem domů nechtěl a je model od stigy, který by jsem též nechtěl, záleží na prioritách a náročnosti.A pokud nemá někdo aspoň roční zkušenost, tak to nebude objektivní, kolečko u prodejce na dvorku Vám moc nedá.A papírové hodnocení je jen taky otázka priorit.U mě vyhrála stiga... stejně jako u Vás. ;)
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti1.9.2025
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti28.8.2025
Venkovní kuchyně na terasu/chalupu – vizualizace ZDARMA do 1–2 týdnů18.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu11.8.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz