Zdravim dneska jsem ho testoval koupil jsem funglovku mel jsem nasazenou hvezdici a bezne klacky - bezinka a td. tak do centaku v prumeru bral s prehledem na pul plynu mam ho jen na beznou udrzbu okolo baraku hlavne okolo plotu kam nezajedu sekackou docela je to dzungle prerostla trava pro nej neni problem no nechci chvalit casem se ukaze zalezi jak na nej clovek bude hodnej jinak predem jsem projel vsechny srouby prelousk manual namichal benzin a nastartoval
mozna ze by me byla stacila ta slabsi verze zda se mi ze dost papa ale je to nove tak snad si sedne zatim by jsem typnul neco pres hodinu sekani litr benzinu ale nekdy jsem mu zbytecne nakladal takze jsem poradne nezmeril spotrebu a jak rikam bral jsem stim bezinku a sipek prerostlou travu vaha se mi zda v pohode nemel jsem problem ksandy take dobre na nalepkach je udavanej vyrobce francie ale co do toho davaj za motor nevim jo v manualu je ze se na to nemaj davat kotouce s pily tak nevim co tim myslej teda zda to plati i pro kotouce do krovinaku ale hvezdice uplne staci jak rikam casem se pozna co odejde prvni