Sekačka Partner

host - 126.120 (?)
30.7.2009 13:52
Podle údajů a obrázků které jsem našel, je to sekačka podobná, ne-li stejná, jako moje 4553 cm. Tuhle sekačku používám třetí sezónu a nemůžu proti ní říct nic vyloženě špatného, na druhou stranu mě neovládá ani úplné nadšení. Asi jsem čekal něco víc. Po stránce motorové nemám výhrad, výkon je dostatečný a spotřeba překvapivě malá, ale sběr trávy není úplně ideální, většinou se vyhoz ucpává už při půlce koše, aby se naplnil celý, musí být sekačka ideálně vyčištěná a tráva suchá, mulčování je kvalitní také pouze při dodržení předešlých podmínek a nesmí se mulčovat přerostlá tráva. Pokud jde o závady, zatím mě žádná nepotkala, sekačka je tak jednoduše řešená, že se na ní vlastně nemá co kazit. Takže asi tak
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 181.121 (?), 30.7.2009 13:20, zobrazeno: 5035x

Dobrý den, chci si koupit sekačku s mulčováním značky Partner P 53 - 550 CM, nemáte někdo zkušenost s tímto strojem?

host - 126.120 (?), 30.7.2009 13:52
Podle údajů a obrázků které jsem našel, je to sekačka podobná, ne-li stejná, jako moje 4553 cm. Tuhle sekačku používám třetí sezónu a nemůžu proti ní říct nic vyloženě špatného, na druhou stranu mě neovládá ani úplné nadšení. Asi jsem čekal něco víc. Po stránce motorové nemám výhrad, výkon je dostatečný a spotřeba překvapivě malá, ale sběr trávy není úplně ideální, většinou se vyhoz ucpává už při půlce koše, aby se naplnil celý, musí být sekačka ideálně vyčištěná a tráva suchá, mulčování je kvalitní také pouze při dodržení předešlých podmínek a nesmí se mulčovat přerostlá tráva. Pokud jde o závady, zatím mě žádná nepotkala, sekačka je tak jednoduše řešená, že se na ní vlastně nemá co kazit. Takže asi tak

host - 130.170 (?), 11.8.2009 22:41

Zdravim, mam stejne zkusenosti... zadnej zazrak, ma maly vyhozovy otvor...

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Bazén Vario V6 - nutnost obsypávky?22.6.2025
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Filtrace kohoutkové vody12.6.2025
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz