Sekačka husgvarna při startování kope

host - 18.99 (?)
11.6.2010 13:21

Ještě chci pro ty koho to zajímá sdělit. Když jsme startovali sekačku bez vzduchového filtru tak měla snahu kopat. Muselo se nastavit škubnutí před zápal a pak opravdu trhnout. Po namontování nového vz. filtru. Jen volně zatáhnu a sekačka jede. Nekope. Asi tam jde správné množství vzduchu a musím říci že to i méně žere. Koho to zajímá at se poučí koho ne at nekritizuje. Nikdo není dosat chytrej na všecho. Pořád se učíme. Proto to forum je.Josef

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 18.99 (?), 8.6.2010 14:39

To chce klid. Uvažte že ke kontrole někoho potřebujete. Co je platné že zkontrolujete svíču a pod. Když sám těžko zjistíte zda háže jiskru a pod. Jak tak procházím forum tak jsem zjistil, že sekačka ve svahu se může zalít filtr olejem a nepojede. Sekal jsem kolikrát ze stejného nic moc svahu a nic se nestalo až prostě jednou -nevím proč to najednou nešlo. Ale co jsem zjistil dále. V prodejně Husqvarna filtr neměli jen poslední výkřiky modelů Přestože používají motory Briggs Straton také. Až teprve v Mountfildu v MB jsem jej sehnal cena 419 kč docela láce. Ještě k tomu dobré rady od servisního technika. Vřele doporučuji. Také při čistění je důležité kterým směrem sekačku nakláníte a pod. Takže jsme se aspon trochu zase poučili někdo si přečetl jakých chyb se vyvarovat anebo kde začít hledat poruchu. Opravdu to může být banalita. Všem sekáčum zdar. Josef

host - 18.99 (?), 11.6.2010 13:21

Ještě chci pro ty koho to zajímá sdělit. Když jsme startovali sekačku bez vzduchového filtru tak měla snahu kopat. Muselo se nastavit škubnutí před zápal a pak opravdu trhnout. Po namontování nového vz. filtru. Jen volně zatáhnu a sekačka jede. Nekope. Asi tam jde správné množství vzduchu a musím říci že to i méně žere. Koho to zajímá at se poučí koho ne at nekritizuje. Nikdo není dosat chytrej na všecho. Pořád se učíme. Proto to forum je.Josef

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Bazén Vario V6 - nutnost obsypávky?8:44
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Filtrace kohoutkové vody12.6.2025
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz