Zdravím, po 10 minutáích je motor na provozní teplotě a pokud se Vám zdá přehřátý je to subjektiní dojem. Zkuste "teplejší" svíčku, pokud se stav nezmění, je to zapalovací modul. Standa.
Koupil jsem starší motor Jikov DV 1447. Vyměnil jsem ložiska a gufera a vše smontoval. Motor krásně drží otáčky ale jak se zahřeje zhasíná a moc se přehřívá. Svíčka i motor jsou po 10 minutách provozu strašně horké. Dříve to nedělalo. Cívku jsem vyměnil tam problém není - myslel jsem že je vadná. Používám svíčku doporučenou výrobcem Bridk D17YC. Poté co motor nechám schládnout opět naskočí a zase normálně jede dokud se nezahřeje.
ak si to dobre zložil, vyskúšal by som ľahkosť behu s vyskrutkovanou sviečkou. (aby nebola kompresia vo valci) a potom skontroloval beh motora bez pripojeného príslušenstva (možno preklzuje spojka), tým pádom tam vzniká vysoké trenie a teplo.
Zdravím, po 10 minutáích je motor na provozní teplotě a pokud se Vám zdá přehřátý je to subjektiní dojem. Zkuste "teplejší" svíčku, pokud se stav nezmění, je to zapalovací modul. Standa.