Prevodovka dsk317 Luis

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 44.31 (?)
31.3.2010 20:01

Tak určitě víte, že otočením kolíku se změní záběr - uzávěrka, záběr dopředu, dozadu. Zatím jsem s tímto problém neměl, pouze jsem v lese několikrát ohnul závlačku na kolíku a vypadla. Zaměřte se na stav palce -kolíku, neboť když vyměníte jen náboj kola, kde bylo ozubení opotřebované, tak určitě to odnesl i palec. Pokud nejsou tyto dva díly - palec a náboj - v pořádku, tak by je neměla šanci v záběru udržet pružina. Tam podle mě dochází k tomu, že palec má smetené hrany a záběrem vyjíždí. Je možné, že tomu pomáhá i velká vůle palce v disku kola a při záběru se příliš vykloní. To je třeba zkontrolovat.   

Bez názvu
Bez názvu
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
lajos - (8) - 12.212 (?), 31.3.2010 19:40, zobrazeno: 5583x
poradte my proč my preskakuje pri zabere kolesovi stift diferencialu? Už som vymenil vnutorné ozubene koleso, stifti nemám zodraté.Čy pružina može spôsobovať preskakovanie ked je mäká?

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 44.31 (?), 31.3.2010 20:01

Tak určitě víte, že otočením kolíku se změní záběr - uzávěrka, záběr dopředu, dozadu. Zatím jsem s tímto problém neměl, pouze jsem v lese několikrát ohnul závlačku na kolíku a vypadla. Zaměřte se na stav palce -kolíku, neboť když vyměníte jen náboj kola, kde bylo ozubení opotřebované, tak určitě to odnesl i palec. Pokud nejsou tyto dva díly - palec a náboj - v pořádku, tak by je neměla šanci v záběru udržet pružina. Tam podle mě dochází k tomu, že palec má smetené hrany a záběrem vyjíždí. Je možné, že tomu pomáhá i velká vůle palce v disku kola a při záběru se příliš vykloní. To je třeba zkontrolovat.   

Bez názvu
Bez názvu

host - 11.107 (?), 31.3.2010 20:41

Měl jste před montáží, nebo těsně po ní ověřit, jak hluboko a volně zapadá palec. Když to tam trží "jak pes ježka" vyskakuje to se záběru. Častým důvodem nedostatečnéto zasunutí palce je i zdeformovaná ona závlačka.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Robotická sekačka na chalupu6.6.2025
Filtrace kohoutkové vody6.6.2025
Robotická sekačka na chalupu5.6.2025
Robotická sekačka na chalupu3.6.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?29.5.2025
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz