Partner B 325 - problém

host - 238.17 (?)
10.7.2008 10:44
Toto skončí asi stejně v servisu, protože to na maličkost nevypadá. Jestli ale chcete něco trochu zjistit sám, tak je dobré zjistit zda ty dvě poruchy spolu souvisejí. Odpojíte trubku od motorové části včetně hřídele (jak píšete kardanu) a pokusíte se motor nastartovat. Pozor nesundávat zvonek (kovový obal spojky). Všímejte si jak se chová volnoběh, dále zvýšené otáčky a zda se něco změnilo na chodu motoru ve srovnání s předchozím stavem. Hodně by pomohlo uvedenou podložku nafotit (třeba i makro), a hodit sem. Dále jakou vazelínou jste hřídel mazal?
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 121.185 (?), 10.7.2008 9:36, zobrazeno: 6464x

Dobrý den všem,

mám dotaz ohledně vyžínače Partner B 325.

Poo asi pěti letech dobře odváděné práce se "něco" děje. Nedrží otáčky, při přidání plynu chcípe a když už drží otáčky, takpři zátěži okamžitě chcípne. Dal jsem novou svíčku - nic to nepomohlo. Dal jsem trochu víc oleje do benzínu, aby se namazala trochu víc - ze strachu před zadřením - nic to nepomohlo. Tak nevím, kde je chyba.

A tak jsem jako asi dvakrát do roka rozebral tyč, abych namazal kardan (jestli nedrhne, což už se stalo, když se do převodky dostala nečistota) a vypadla na mne hranatá podložka s kulatou dírou - ta podložka je jako ohnutá, ale pravidelně, ale vůbec nevím kam patří, nikdy před tím na mne nevypadla.

Jsou to tedy celkem dva problémy - plánoval jsem odvoz do servisu, ale nevím, nechám si poradit, třeba je to jen nějaká maličkost.

Děkuji Ruda

host - 238.17 (?), 10.7.2008 10:44
Toto skončí asi stejně v servisu, protože to na maličkost nevypadá. Jestli ale chcete něco trochu zjistit sám, tak je dobré zjistit zda ty dvě poruchy spolu souvisejí. Odpojíte trubku od motorové části včetně hřídele (jak píšete kardanu) a pokusíte se motor nastartovat. Pozor nesundávat zvonek (kovový obal spojky). Všímejte si jak se chová volnoběh, dále zvýšené otáčky a zda se něco změnilo na chodu motoru ve srovnání s předchozím stavem. Hodně by pomohlo uvedenou podložku nafotit (třeba i makro), a hodit sem. Dále jakou vazelínou jste hřídel mazal?
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz