oprava TK 14

host - 47.36 (?)
23.11.2009 20:40

Dobry den, tento problem je dost casty, teceto pres simerinky a nejlepsi reseni byva vymenit buben, da se opravit na nekterych je krouzek ktery je vymenny na starsich typech nebyva, da se to osoustruzit a takovy krouzek vyrobit, dobry soustruznik to vpoho. zvladne, no nejepsi byva dat novy, setkal jsem se jiz i s vadnyma hridelema ktere byly jiz od vyroby deformovane ackoli z provozu to neni poznat, davani dvou simerinku a podobne metody jsou k nicemu, muze spusobit problem i to ucpane odvzdusneni ale to je malo casty jev jelikoz zde nejsou takove otacky takze ten olej tak netlakuje, setkal jsem se i se spatnym vikem portalu, kdy ulozeni simerinku bylo vyosene opet vyr. vada, takovych dilu bylo vice, vadne klikovky ojnice valce bylo to ustarsich stroju nejaka spatna serie.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 52.47 (?), 9.3.2009 17:27, zobrazeno: 15336x
Provedl jsem výměnu ložisek, gufer nábojů kol, včetně výměny brzdových čelistí a těsnicích " O " kroužků a přesto mi z nábojů kol vytéká olej. CO prosím je toho příčinou? Dále bych se chtěl zeptat, zda-li se dá předělat nožní brzda z lanek na táhla? Děkuji

host - 78.26 (?), 9.3.2009 18:44

Celá sada táhel se dá koupit a celkem lehce předělat.Brzdy jsou potom mnohem lepší a spolehlivé. Vytékání oleje může být způsobeno tím, že je ho nalito do koncáku více než je třeba.jak se zahřeje, zvětší objem a zřídne a volně vyteče přes odvzdušnění. Pokud jde jinudy tak máte odvzdušnění v nalévací zátce ucpané špínou a stačí jen vyčistit. Pokud to teče jinde napište více.

host - 0.22 (?), 23.11.2009 18:42

Už se mi stalu, že byl prasklý kroužek, na který dosedá simering. Obdobně dosedací plochy, kde dosedá O kroužek.

host - 47.36 (?), 23.11.2009 20:40

Dobry den, tento problem je dost casty, teceto pres simerinky a nejlepsi reseni byva vymenit buben, da se opravit na nekterych je krouzek ktery je vymenny na starsich typech nebyva, da se to osoustruzit a takovy krouzek vyrobit, dobry soustruznik to vpoho. zvladne, no nejepsi byva dat novy, setkal jsem se jiz i s vadnyma hridelema ktere byly jiz od vyroby deformovane ackoli z provozu to neni poznat, davani dvou simerinku a podobne metody jsou k nicemu, muze spusobit problem i to ucpane odvzdusneni ale to je malo casty jev jelikoz zde nejsou takove otacky takze ten olej tak netlakuje, setkal jsem se i se spatnym vikem portalu, kdy ulozeni simerinku bylo vyosene opet vyr. vada, takovych dilu bylo vice, vadne klikovky ojnice valce bylo to ustarsich stroju nejaka spatna serie.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Pila solo 63419.9.2025
Jak se dostat s odpadní trubkou do této šachty?15.9.2025
Jak se dostat s odpadní trubkou do této šachty?14.9.2025
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti1.9.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz