oprava TK 14

host - 47.36 (?)
23.11.2009 20:40

Dobry den, tento problem je dost casty, teceto pres simerinky a nejlepsi reseni byva vymenit buben, da se opravit na nekterych je krouzek ktery je vymenny na starsich typech nebyva, da se to osoustruzit a takovy krouzek vyrobit, dobry soustruznik to vpoho. zvladne, no nejepsi byva dat novy, setkal jsem se jiz i s vadnyma hridelema ktere byly jiz od vyroby deformovane ackoli z provozu to neni poznat, davani dvou simerinku a podobne metody jsou k nicemu, muze spusobit problem i to ucpane odvzdusneni ale to je malo casty jev jelikoz zde nejsou takove otacky takze ten olej tak netlakuje, setkal jsem se i se spatnym vikem portalu, kdy ulozeni simerinku bylo vyosene opet vyr. vada, takovych dilu bylo vice, vadne klikovky ojnice valce bylo to ustarsich stroju nejaka spatna serie.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 52.47 (?), 9.3.2009 17:27, zobrazeno: 15310x
Provedl jsem výměnu ložisek, gufer nábojů kol, včetně výměny brzdových čelistí a těsnicích " O " kroužků a přesto mi z nábojů kol vytéká olej. CO prosím je toho příčinou? Dále bych se chtěl zeptat, zda-li se dá předělat nožní brzda z lanek na táhla? Děkuji

host - 78.26 (?), 9.3.2009 18:44

Celá sada táhel se dá koupit a celkem lehce předělat.Brzdy jsou potom mnohem lepší a spolehlivé. Vytékání oleje může být způsobeno tím, že je ho nalito do koncáku více než je třeba.jak se zahřeje, zvětší objem a zřídne a volně vyteče přes odvzdušnění. Pokud jde jinudy tak máte odvzdušnění v nalévací zátce ucpané špínou a stačí jen vyčistit. Pokud to teče jinde napište více.

host - 0.22 (?), 23.11.2009 18:42

Už se mi stalu, že byl prasklý kroužek, na který dosedá simering. Obdobně dosedací plochy, kde dosedá O kroužek.

host - 47.36 (?), 23.11.2009 20:40

Dobry den, tento problem je dost casty, teceto pres simerinky a nejlepsi reseni byva vymenit buben, da se opravit na nekterych je krouzek ktery je vymenny na starsich typech nebyva, da se to osoustruzit a takovy krouzek vyrobit, dobry soustruznik to vpoho. zvladne, no nejepsi byva dat novy, setkal jsem se jiz i s vadnyma hridelema ktere byly jiz od vyroby deformovane ackoli z provozu to neni poznat, davani dvou simerinku a podobne metody jsou k nicemu, muze spusobit problem i to ucpane odvzdusneni ale to je malo casty jev jelikoz zde nejsou takove otacky takze ten olej tak netlakuje, setkal jsem se i se spatnym vikem portalu, kdy ulozeni simerinku bylo vyosene opet vyr. vada, takovych dilu bylo vice, vadne klikovky ojnice valce bylo to ustarsich stroju nejaka spatna serie.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz