Nová sekačka

host - 24.27 (?)
9.6.2006 13:40

Je to tím převrácením. Ta sekačka je zřejmě 4-takt a má olejovou vanu. Olej se při převrádení dostal do motoru. Satlo se mi to taky a stačilo že jsem jí nechal 2 dny stát a pak nastartoval nechal proběhnout a byla v pohodě. příště sekačku naklánět jen ne zadní kola max 45 stupnů

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 105.201 (?), 9.6.2006 7:05, zobrazeno: 3336x

Dobrý den,

potřeboval bych poradit s novou benzínovou sekačkou s motorem BaS 55 HP. Bohužel se mi stala věc, kdy jsem naplněnou skačku olejem a benzínem naklonil na stranu zapalovací svíčkou směrem dolů ( tak jak se to asi nemá ) a nyní když nastaruji motor ( bez problému ), tak mi začne někde od výfuku ukapávat nejspíš olej ( alespoň je to mastné ). Svíčku jsem vyndal a vyčistil ( byla od oleje ), vzduchový filtr je v pořádku. Tak se chci zeptat jestli je to při záběhu a ještě studeného motoru v pořádku nebo jestli na to mělo vliv to převrácení stroje na špatnou stranu.

Děkuji za názory.

Honza

host - 24.27 (?), 9.6.2006 13:40

Je to tím převrácením. Ta sekačka je zřejmě 4-takt a má olejovou vanu. Olej se při převrádení dostal do motoru. Satlo se mi to taky a stačilo že jsem jí nechal 2 dny stát a pak nastartoval nechal proběhnout a byla v pohodě. příště sekačku naklánět jen ne zadní kola max 45 stupnů

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Venkovní kuchyně na terasu/chalupu – vizualizace ZDARMA do 1–2 týdnů18.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu11.8.2025
Nestabilní pH v bazénu10.8.2025
Nestabilní pH v bazénu9.8.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz