Mulčovač - Panter

host - 234.206 (?)
19.6.2007 0:23
Taky mám bubnovou sekačku Panter. Dneska jsem ji přivezl a zatím jsem velice sklamanejjjj. Zajel  jsem do vysoké trávy 50-60 cm na trojku a špatný na dvojku taky a na jedničku jen tak tak že jsem to pomlátil motor vůbec nestíhá je hrozně slabej - bída čekal jsem od Pantera mnohem víc po tom všem vychvalování. Předtím jsem sekl s Adélou a dobrý (menší záběr) a taky dvoububnovkou jikov (stejný záběr) taky dobrý. Čekal jsem že Panter bude lepší než tyto sekačky a není. Taky jsem přemýšlel o mulčovači že ho dokoupím,a taky sněžnou frézu, ale teď tomu nevěřím. Zajímalo by mě na jakou trávu je Panter určený (podle mě tak do 40 cm né moc hustý). A nebo jsem trefil na zmetek motor.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 66.64 (?), 18.6.2007 21:15, zobrazeno: 8146x
Mám bubnovou sekačku Panter. Je výborná a v Praze jsem v jejich prodejně v Praze 6 viděl ten mulčovač jako přídavné zařízení. Moc se mi to líbylo a prodavač to velmi vychválil, ale přece jenom nemáte s ním někdo zkušenosti? Mám 5000m a nemusím to zbírat a po bubnovce to musím hrabat. Ahoj Jarda

host - 234.206 (?), 19.6.2007 0:23
Taky mám bubnovou sekačku Panter. Dneska jsem ji přivezl a zatím jsem velice sklamanejjjj. Zajel  jsem do vysoké trávy 50-60 cm na trojku a špatný na dvojku taky a na jedničku jen tak tak že jsem to pomlátil motor vůbec nestíhá je hrozně slabej - bída čekal jsem od Pantera mnohem víc po tom všem vychvalování. Předtím jsem sekl s Adélou a dobrý (menší záběr) a taky dvoububnovkou jikov (stejný záběr) taky dobrý. Čekal jsem že Panter bude lepší než tyto sekačky a není. Taky jsem přemýšlel o mulčovači že ho dokoupím,a taky sněžnou frézu, ale teď tomu nevěřím. Zajímalo by mě na jakou trávu je Panter určený (podle mě tak do 40 cm né moc hustý). A nebo jsem trefil na zmetek motor.

host - 180.1 (?), 22.6.2007 17:28
Nejedete na sitič? Já ho mám a metrovou trávu bere jako nic .6,5PS Briggs Sttraton s tlakovym mazáním nemá konkurenci.

host - 245.30 (?), 29.6.2007 16:07
Na sitič nejezdím - motor se má prý pořádně rozjet až po výměně oleje po pěti hodinách provozu tak uvidíme.

host - 245.30 (?), 17.7.2007 0:18
Pořád seče mizerně i po šesti hodinách provozu a víměně oleje, ale  už asi vím kde je chyba, nejspíš je v háji regulátor výkonu, motor si má v zátěži sám přidávat plyn a to nědělá. Je tam takové táhlo za které když zatáhnu tak slyším otáčky, které jsem ještě při sekání neslyšel. Nemáte náhodou někdo s tímto motorem zkušenosti  Briggs Sttraton 6,5  INTEK

host - 58.64 (?), 6.8.2007 21:22
Podívejte se pod kryt (motor vypnutý), zda vám nedře o řemenici pohyblivý segment - brzda klínového řemene od sekacího kotouče. Mě se taky ozývaly hrozné zvuky, ale stačilo ubrousit asi 1 mm (to mi udělali na počkání) a vše je OK!
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz