Motorové kolečko Muck Truck
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 14.151 (?), 19.6.2010 17:38
Traktůrek je na převoz po rovině a nakloněné rovině dobrý. Tam, kde je málo místa, nebo je velké stoupání, je traktůrek, ať jednoosý či dvouosý, k ničemu. Sám mám motůčko, poněvadž dělám rozsáhlejší terénní úpravy, vyvážím hlínu na traktorovou vlečku a do strmé zahrady. Např. s Muck Truckem na vlečku po fošně nevyjedete. Zkrátka každý si musí promyslet, k čemu co bude potřebovat. P.G.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 29.6 (?), 20.6.2010 9:26
Jasný, já jen dával návrh, psal jsem o tom že mám vozík dělaný na míru, pravě proto aby snim mohl zacouvat do kotelny (80cm a futra mam 90)když navážim dřevo, ale každýmu bude vyhovovat něco jiného - to je jasný, ovšem pak těžko radit když se zjistí že ten kdo chce to nebo to, pak vlastně zjistí že neví co chce, když vim na jaký učel to potřebuji tak neni o čem diskutovat... 2,5t právě že má utlačit Muck Truck, co je samozřejmě diskubatilní... sám občas taky přeparkovávám s traktůrkem podvalník zatížený cca do 1t a vim o čem to je, proto píši - představte si když s Muck Truck potáhnete vlek který sotva ukočíruje osobní auto... Jinak jak co ale zahradní traktůrky mají solidní "rejd" a kličkovánim po zahradě celkem nemám problém a po fošnách vyjedu vše co potřebuji, i když semozřejmě s motokolečkem by to bylo snaší to jo ale Muck Truck je přecijenom už taky práce se snim otočit nezi záhony... Nechť si tedy každý vybere co mu vyhovuje, praděda jezdival např.s ručním dvoukolákem... Když chci odlechčit zátěži tělu tak si sednu za trakturek, když chci chodit tak ať mám moto kolečko nebo Muck Truck tak stejně namáám nohy a celý tělo...
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 87.2 (?), 20.6.2010 22:22
Děkuji za dobře míněné rady. Na muck truck jsem se ptal hlavně z toho důvodu, že bych ho chtěl používat na stavbě. Vozit beton od míchačky, kamení, cihly. Vše ve staveništi. Mám Multikáru, ale s tou to přivezu ke stavbě, ve staveništi už se s ní nehnu, neotočím. Muck truck by měl vyřešit těžké náklady ve stavbě.. To by mě zajímalo, jaké jsou s tím zkušenosti Vláďa R
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |