LC 48e nesbírá pořádně trávu

host - 108.205 (?)
23.8.2011 12:40

Zdravím. Taky právě uvažuji o LC 48e této sekačce ale po tom co tu píšete a přečetl jsme si recenz., na sekačky Husqvarna mám velké dilema jestli tuto značku vůbec volit. Jedná se mi o to abych nedal 15000,- Kč za sekačku a bude plnit funkci v cenové kategorii 9000,- Kč sekaček. Dost mě to překvapilo, jelikož platit jen za značku nechci?. Jaké máte další zkušenosti s touto sekačkou???...

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 137.163 (?), 22.8.2011 12:29, zobrazeno: 6596x
Vlastním tento stroj asi půl roku dosud jsem neměl problém se sběrem, dokonce jsem si koupil nůž s lopatkami a koš je teď naplněn vrchovatě. Je ale jiný problém co mě doslova vytáčí! zadní levé kolečko je pořád zelené od trávy a tráva je pak na zemi neposbírána a ne v malém množství. Nevím čím to je, skelet čištěn pravidelně a nikde nevidím nějakou překážku, opravdu to nechápu jak sekačka za 15 000,- může něco takového dělat... Nemáte s tím někdo zkušenost, máte na to nějaký trik, cokoliv co by mi pomohlo, Díky Mirek

host - 164.161 (?), 22.8.2011 22:41
má to co dočinění s prouděním vzduchu, prostě odsředivou silou odmrštěná tráva zůstává na levém zadním a pravém předním kolečku (některé sekačky prostřelují PP kolečku zevnitř pokličku), jenomže z předního když to upadne je nasáta do koše, ze zadního ne. obavám se že s tím nic moc neuděláte

host - 108.205 (?), 23.8.2011 12:40

Zdravím. Taky právě uvažuji o LC 48e této sekačce ale po tom co tu píšete a přečetl jsme si recenz., na sekačky Husqvarna mám velké dilema jestli tuto značku vůbec volit. Jedná se mi o to abych nedal 15000,- Kč za sekačku a bude plnit funkci v cenové kategorii 9000,- Kč sekaček. Dost mě to překvapilo, jelikož platit jen za značku nechci?. Jaké máte další zkušenosti s touto sekačkou???...

host - 137.163 (?), 25.8.2011 10:01
Další věc je ta, že má šílěně nízký podvozek, ikdyž mám výšku sečení nastavenou na optimální pro můj trávník tak podvozek je prostě moc nízko a zadrhává a skalpuje trávu. Výška trávy mi ale příjde docela v normě, není to vyholené ani nijak přehnaně nízko, prostě inženýři v Husqvarně zase něco nedomysleli, stačí jen malá nerovnost a musím více tlačit. Jediné řešení vidím v tom že na přední kolečka si nechám na zakázku udělat nějaké plastové obložení aby byl předek výš. Jinak opravdu doporučuji koupit si nůž pro sběr trávy, koš bude naplněn do 99% a jsem s ním naprosto spokojen (investice okolo 500,-) Ale pořád si nevím rady s tím sběrem trávy, proč to ku..a tak vyhazuje, to opravdu nemůžu pochopit... Mirek
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz