host - 15.114 (?) 3.6.2010 20:57
Kupoval jsem si jej vloni. Co mne přesvědčilo. Chtěl jsem japonský stroj, už kvůli Toyotě, která byla symbolem kvality, v té době nebyly žádné informace o problému s pedály. Druhá věc dostupný servis. Myslím vzdáleností. Došel jsem tedy do pro mne nejbližší prodejny v Mukařově a zkusil jsem co mi prodavač řekne. Nejdříve mi nabídl jiný levnější stroj. Poté když jsem mu vysvětlil o co mi jde mi vysvětlil, ukázal mi a předvedl vše co jsem potřeboval. Velice mne překvapilo, že tyč je uložena v kuličkových ložiscích a díky tomu jsou vibrace tyče minimální. Byl jsem se poté schválně zeptat na Husquarnu a ta ložiska nemá Mám jej druhý rok nepoužívám jej denně na to jsem si jej nekupoval ale když roste tráva sekám s ním zahradu na chalupě a takové tábořiště u řeky. Nikdy jsem s ním neměl problém při startu nebo s vibracemi nebo výkonem, do servisu jsem si došel jen aby mi jej zdarma seřídili po záběh. Rozhodně když slyším některé problémy sousedů nelituji peněz za kvalitní japonské Echo.Honza
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|